Moikkelssön!

Oooh, talvi on tullut sittenkin! Otin tosin varaslähdön viime viikolla, kun kävin avaamassa latukauden Pyhällä (missäs muuallakaa!). Ja olihan se iha nii parasta, ku vaa voi olla!

photo%204-normal.jpg

Eka lenkillä en oikei meinannu pysyä pöksyissäni. Johtu tosin osittain siitä, et lähteissäni katoin mökin mittarista et kymppi olis pakkasta. Ladun reunassa mittari näytti totuudeks -18 ja tulikin vähän mieleen että voi perkele. Miinus kymppiin tulee kuitennii pukeuduttua hieman eri tavoin, ku tässä tilanteessa olis ollu tarpeen. No ehämmää jaksanu hakee lisää vaatteita, vaa ratkasu hieman kepeään vaatetuksee oli pistää vaa sivakkaa toisen etee vähä vinhempaa tahtia. Ekassa alamäessä tosin meinas naama pudota ladulle, hieman oli raikas keli verrattua siihe +1, josta oli edellispäivänä lähteny.

kuva%202-normal.jpg

Noniin, matkaa taittu ladulla jonkun 6 tuntia ja sitten tulinki jo kotio.

Ainii viime jaksossa ku olin jotai mieltä sosiaalismediasta ja siitä nerokkaasta keskustelusta, mitä kaikenmaailman palstoilla ja foorumeissa käydää. Ni voi saatana että jopa ylen pitää koittaa olla mukana ajanhermolla. Et joka urheilu-uutisen perässäki o nappula, jossa voi keskustella aiheesta. Siis siitä että Marja-Liisa lykki maalii kolmantena, tai että Jypin pelissä joku teki maalin. Voivittu mitä keskustelemista siinä on? Tai vielä pahempi kun joku tähtiurheilija lopettaa uransa, ni sit siellä on iha oma lokero avattu ”Mitä mieltä olet O-P:n urasta”. Voi helvettisoikoo, mitä väliä sillä on, mitä mieltä ihan kuka tahansa on jonkun toisen urasta? Siis urasta, joka kaikenlisäks vielä just loppu. Urheilu-urallaha usein on ollu jonkunlaista menestystä ja mitaleita ja sitte välillä on menny vähä perseellee. Ni mitä mieltä sä siitä oot? Ai et: kyllä Olli-Pekan ois kannattanu heittää pitemmälle! Ja minun mielestä Keskisalon Jukan lenkkarit kastu siellä vesiesteellä!

Sitte loppuun luontouutisia. Meiän kartanolla on remonttivuorossa eteinen ja sieltä purettii vanhat kaapit ja semmone keskusimurin pönttö. Ja sieltä pöntöstä menee putki ulos, josta se ilmeisesti puhaltelee poistoilman poies. No ei oo iha hetkee käytetty sitä laitetta ja siitä ku remonteeraaja irrotti sen ulosmenoputken imurin kyljestä ni en ookkaa ennen nähny miehen lentävän perseellee (tai kuten hän asian ilmaisi: määhä iha putkahin!). Haha arvatkaa mikä sieltä tuli? Ni joku talitiaine! Sit se lenteli meillä kammarissa ees taas ja meni telkkarin taakse välillä piiloo. Ilmeisen kätevä lämmittelypaikka siellä oli, mut nyt on varpusella taas olo ku jouluaamuna!

hahaah, heipähei!