Moi, tällä viikolla onki agendalla talven tähtihetket, kun kohta puoliin on suunta kohti Norjanmaata ja tarkemmin ottaen Lillehammeria. Siellä suksitaan lauantaina Birkebeiner, jossa matkaa taitetaan tunturin yli 53 kilsaa. Ja kuten arvata saattaa, ni valmistautumine tähän koitokseen on (tän talven lumilla) ollu kerrassaan mainiota!

Hiihtokelit on Jyväskylän suunnalla ollu todella hienot. Oon käyny hiihtämässä järven jäällä peräti kahesti, yhteensä peräti 2,5 tuntia. Omilla Vaajakosken laduilla ei oo tänä talvena ollu latua lainkaa. Latu näytti muuten eilen tältä:

latu%209.3.14-normal.jpg
(ja se että ei oikei suksi luistais on vaa selittelyä, näillä laduilla nimittäi hiihetää kahen viikon päästä SM-kisat..)

Pyhällä sentää kerkesin pari viikko sitte lykkiä jonkun 10 tuntia ihan oikeeta latua, joten näillä näytöillä sitte mennää! Tällä kertaa ei tosin ehkä tarvi kisailla paikasta kymppisakkii, saati muutenkaa nii kaahailla, kun mun näytöt riitti Birkebeinerin lähtöryhmään nr. 28, joka on se vihoviimene! haha..

Ja vaikka hiihtämässä en ookkaa käyny ja kun en oo pitkää aikaa muistanu raportoida oonko muistanu käyä ylipäätää lenkillä, ni otetaampa katsaus viime viikon aikaansaannoksiin:

Ma: Juoksu 0:20h + puntti 0:40h
Ti: -
Ke: Pyöräily 1:00h + puntti 1:00h
To: Juoksu 1:20h
Pe: Puntti 0:45h
La: Juoksu 1:30h
Su: Sauvalenkki 2:00h
Yht. jotain 8 h

(ootteko huomannu, että mun huiman monipuoliset urheiluviikot jotenki mystisesti muistuttaa toisiaan, oli kesä tai talvi.. ensin käyn vähä podaa, sit vähä juoksen ja kuleksin pitkin mettiä, sit vähä podaan lisää ja viikonloppuna pitkä. Näillä se todella kirikykynen ja muutenkin rytminvaihdoissa loistava meno pohjustetaan!)

Oli mulla jotai muutaki asiaa, mut en nyt muistakkaa! moi