Noniin terve vaan joka iikka.
Nyt onkin käsillä kispen viimenen Hervuudin päivä, huomenna ohjelmassa on muutto takasin kotikunnaille, Jyväskylän ikivihreille leveyspiireille.
Aattelin et voisin tässä oikein kirjotella niinku muistelman Hervuudin parhaista hetkistä ja suurista saavutuksista, mutta mitä sitä ny vanhoja hyviä hetkiä kaivelee.

Sen sijaan vuorossa onkin taas kauan kaivattu kispen kokeileva keittiö!
Mun piti jo tuossa aikasemmin julkasta tämmönen herkkuohje, jonka oon ihan ite kehitelly, mut oon unohtanu kertoo. Mutta nyt siis kuukauden resepti:
lämpimät kinkkuviipaleet.
  • ota jääkaapista laatikollinen kinkkuviipaleita
  • aseta rasia sen levyn päälle, jossa äskettäin keittelit jotain ruokaa
  • odota hetki
  • annos on valmis, kun rasian pohjaan on sulanu reikä
  • nauti!
Muuttaminenha on iha perseenreiästä, mutta on tässä muutama valonpilkahduskin. Tänää ei nimittäi tartte tiskata! JIHUU! Viimein koitti se päivä, kun saa heittää lautaset syönnin jälkeen roskiin. Voi jeejee.

Oon myös kehitelly ns. 1-aksiaalisen kestävyyskokeen, jonka avulla voi määrittää onko esim. astiat riittävän kestäviä mukaan otettavaksi. Kokeen järjestelyt toimii sillä viisiin, että otetaan testattava esine käteen ja annetaan sen pudota vapaasti 1200mm.
Mikäli esine on vielä tämän jälkeen ehjä, se on läpäissyt testin.

Mutta nyt täytyy mennä tonkimaan aarteita lattiakaivosta. Eikun tsilirimpsis.